Tietoa blogista

Hei, olen Tea!

Olen valokuvausta rakastava kiipeilijä ja asustelen tällä hetkellä Oulussa. Blogissani jaan pohdintoja ja vinkkejä liittyen kiipeilyyn, itsensä haastamiseen, hetkessä elämiseen, valokuvaamiseen, videoiden tekemiseen ja elämään ylipäätään – kaikenlaista isoa ja pientä, mitä olen itse oivaltanut ja mistä toivon olevan iloa muillekin. Lisäksi löydät kirjoituksistani mm. vinkkejä hienoista kiipeilykohteista ja bouldereista.

Aloitin boulderoinnin vuonna 2015 ja hurahdin siihen saman tien. Harrastuksessa yhdistyy hienolla tavalla ongelmanratkaisu, fyysisyys, henkinen kantti, luonnossa oleminen, visuaalisuus, itsensä voittaminen ja yhteisöllisyys. Olin aloittaessani 40-vuotias eli en aivan nuorimmasta päästä, mutta kehitystä on siitä huolimatta tullut hyvää vauhtia. Mielelläni ravistelenkin myyttiä siitä, että nelikymppiset olisivat vanhoja ja raihnaisia. 🙂

King Fisher 2019

Haluan vielä alleviivata, että kaikki, mitä kirjoitan, edustaa vain ja ainoastaan omia näkemyksiäni. En ole valmentaja, kouluttaja saati tutkija, joten tekstejäni ei pidä ottaa oppimateriaaleina tai tieteellisinä faktoina. Voin antaa vinkkejä, jotka ovat toimineet minulla, mutta se ei takaa, että ne olisivat yksiselitteisesti oikeita tai hyväksi kaikille.

Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt!
Tea